Премини към основното съдържание

Отново награди за гимнастичките от Кюстендил

Малките гимнастички от клуб „Велбъжд"-Кюстендил,гостуваха в Бургас на морски лагер.Гимнастичките имаха възможност да тренират в СОК „Камчия".Тринайсет от момичетата се представиха и на международния турнир, където бяха след най- добрите, в отделните възрасти и категории.
Габриела Машова спечели първото място на без уред, при родените 2010 г., „В" категория.
Светослава Георгиева се окичи със златния медал при родените 2009 г., „А4 категория. Виолина Мазнева е със сребро в „В" категория на същата възраст.Александрова се качи на почетното трето място на стълбичката, в многобоя, при родените 2008 г.- „А" категория. Тя е 3- та на без уред и 4- та на въже. Василена Йорданова е 4- та в многобоя, като се класира втора на въже и 4- та на съчетанията без уред.Три златни медала спечели Нилана Колевска при родените 2007 г. - „А" категория. Тя е първа в многобоя и на съчетанията без уред и с въже. В същата възраст, Вяра Миланова е 4- та, а Александра Бантовска е 5- та на без уред, в „С" категория.Белослава Кенова спечели златното отличие на топка и се нареди 7- ма на без уред, при родените 2006 г., „В" категория.
Мартина Тасева се окичи със сребърния медал в многобоя, при родените 2005 г., „А" категория. Гимнастичката от „Велбъжд" бе най- добра на въже и се класира трета на без уред. Даяна Димитрова е втора в многобоя, в „В" категория. Тя е първа на топка и 2 на без уред.Киара Кирилова стана първа на без уред, при родените 2004 г., „В" категория, като на въже е 4- та. Виктория Петрова представи клуба в „С" категория, като спечели първото място на без уред.
Източник:dariknews.bg
сн:viaranews.com