Премини към основното съдържание

PIERLUCCI MEN’S FASHION производител на стилна мъжка конфекция в гр. Кюстендил.

Име на фирма: 
Валена ЕООД
logo-pierluci-300x212.jpg

PIERLUCCI е водеща българска модна марка в сферата на мъжката мода. Магазините от веригата са разположени в 8 различни града в страната – София, Варна, Добрич, Стара Загора, Петрич, Сандански, Пазарджик и Кюстендил. До края на годината предстои откриването на нови обекти, с които брандът ще затвърди лидерските си позиции.
За създаването на дрехите се използват изключително висококачествени тъкани от най-реномираните производители в Европейската общност. Независимо дали ще се спрете на casual или elegant линия, ще останете приятно очаровани от разнообразието на модели, които следват световните модни тенденции, като в същото време запазват неподражаемия стил на PIERLUCCI.
Модерните, удобни, изчистени кройки с внимание към детайла, носят усещането за магнетичен мъж, който се чувства добре “в кожата си”. PIERLUCCI е любимата марка на мъжете, които имат усещане за стил.

Дейност: Производство на ризи Кюстендил - Изработка на ризи и панталони - Търговия с мъжки облекла Кюстендил - Изработка на дрехи на ишлеме Кюстендил - Текстил и облекла в Кюстендил

Град: Кюстендил, п.к. 2500 Адрес: ул.Соволски път 46

Местоположение

Bulgaria
42° 17' 24.7632" N, 22° 42' 21.5784" E
Javascript is required to view this map.

БЕЗПЛАТНО включване в Бизнес каталога на Кюстендил се обадете на 0888-563-496 или стъпи ТУК!

Вижте телефон, емайл или интернет сайт след вход или регистрация!